Rrëzimi i avionit: Mesazhi i fundit nga 24 vjeçarja që ndodhej në bord: “Mezi pres që..”

Një grua e re kanadeze e që ndodhej në bordin e avionit Ethiopian, shkroi një mesazh të fundit ndërsa ajo bëri udhëtimin e gjatë në Afrikë për një asamble të OKB-së.

Danielle Moore, 24 vjeç, tha se sa e emocionuar ndihej që u zgjodh për të marrë pjesë në seancën e Programit të Mjedisit të OKB-së në Nairobi, Kenia.

Ajo shkroi një cicërimë përfundimtare ndërsa ishte në rrugë drejt ngjarjes, por ajo dhe të gjithë të tjerët në bordin e avionit Boeing 737 Max 8 mbetën pa jetë kur u rrëzua menjëherë pas ngritjes pranë Addis Abeba transmeton shqiptari.net

Aktivistja e re, e cila jetonte në Winnipeg dhe që ishte me origjine nga Toronto, bëri gjithçka që mundi ta bënte botën një vend më të mirë, tha familja e saj.

Në një post të postuar të shtunën, znj. Moore ka shkruar: “Unë jam shumë i emocionuar të ndaj këtë që unë jam përzgjedhur për të marrë pjesë dhe jam aktualisht në rrugë për @UNEnvironment Assembly në Nairobi, Kenia me @UNACanada dhe #CanadaServiceCorps / #LeadersToday !

“Mezi pres që të ndaj atë që po mësoj gjatë rrugës.”

Ajo ishte një nga 18 kanadezët që ndodheshin ne bordin e avionit, ku humbën jetën të gjithë 149 pasagjerëve dhe tetë anëtarëve të ekuipazhit.