Reagon djali i Baton Haxhiut: O popull jeni mësua me Naim Abazin ju, se unë jua …

Reagon djali i Baton Haxhiut: O popull jeni mësua me Naim Abazin ju, se unë jua.

Gazeta “Bota sot” dje raporti duke iu referuar një shkrimi publik të Prof. Dr Enver Bytyçit, ku zbuloi se, Andi Haxhiu, djali i Baton Haxhiut, është këshilltar politik në Ministrin e Mbrojtjes Ruse.

Madje, kështu ishte edhe përshkrimi për profilin e tij personal në rrjetin social “Twitter”. Në përshkrimin e tij të ri në Twitter, ai ka shkruar:

“Ky nuk është një profil i vërtetë! Përdoret vetëm për qëllime të klasës së informacionit dhe komunikimit në RIT Kosovë”,