Ky është personi i vraarë në Marmull të Gjakovës, vetem sepse

Një v*rasje ka ndodhur në fshatin Marmall të Komunës së Gjakovës rreth orës 18:35. Indeksonline mëson së v*iktima është Tun Bezhi i moshës 40 vjeçare.

I ndjeri kishte ardhur në Kosovë për pushime pasi ai jetonte në Cyrih të Zvicrës. Tun Bezhi ishte i pasionuar pas a*rmëve dhe qenve, mëson Indeksonline.

Ndërsa, A. Nikollaj është i p*lagosuri i cili është dërguar në S*pitalin Rajonal të Gjakovës.

P*olicia e Kosovs ka njoftuar se tashmë personi i d*yshuar për v*rasjen A.Gj, është a*rrestuar dhe të njëjtit i është k*onfiskuar një a*rmë që d*yshohet se është përdorur për kryerjen e veprës p*enale.

D*yshohet se deri te v*rasja ka ardhur për shkak të kontekstit pronësor.