Kosovari dëshironte te martohej me “gjyshen” 70 vjeçare, gjykata ne Zvicër ia ndalon, arsyeja do ju habisë!

Një kosovar, në mënyrë që të jetonte në Zvicër kishte vendosur që të martohej me një grua që ishte 70 vjeçe. Kjo martesë është refuzuar nga gjykata e Lozanës, pasi çifti kishte një diferencë shumë të madhe midis tyre. Shqiptari gjithashtu është edhe babai i dy fëmijëve.

E ditur bëhet se çifti kishte kërkuar që në vitin 2010 që të martohej, por edhe atëherë gjykata nuk kishte pranuar. Pasi martesa e tyre u refuzua ata u martuan në Kosovë në vitin 2011.

Gjykata në Lozanë të Zvicrës nuk beson në martesën e tyre dhe ka kërkuar shpjegime nga ambasada në Kosovë.