I nervozuar Komandant Hoxha përvec Zotit as Qeveria as Media nuk ishin me mua!

I nderuari Komandant Hoxha Ismet Tara sapo është kthyer nga Haga jep Intervist Drejtperdrejt Live për portalin Rahoveci Sot.

Komandant Hoxha thotë se ka kaluar shumë mirë, dhe pastertia ne luft,en UCK është mbi të gjitha.

Intervisten me Komandant Hoxhen

Mir se ju gjeta te gjithve, un se kam dert te shkoj sa her te me thirrin por sa te jet nevoja per kosoven ton, une jam ne gjendje prat te mbroj vendin tim.