Fatmir Limaj porosit të rinjtë: Mos ia ktheni shpinën vendit, po punoni se ka pun boll

Nisma Socialdemokrate ka mbajtur Kuvendin e dytë Zgjedhor të Rinisë. I pari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se partia është forcuar e konsoliduar dhe si e tillë do të qeverisë vendin.

“Jemi ardhur në këtë Kuvend shumë më të organizuar e më të fuqishëm se kuvendin e kaluar. Sot jemi edhe si parti edhe si rini të konsoliduar dhe të fuqishëm dhe më shumë përvojë politike. Ishin të rinjtë e Nismës së bashku me të rinjtë tjerë që u aktivizuan në protesta për të ndalur të këqijat qe po i vinin Kosovës”