Dua Lipa: Kosovarët kanë tradita myslimane, edhe unë i praktikoj ato tradita (Video)

Këngëtarja shqiptare, Dua Lipa ka dhënë së fundi një intervistë për CNN.Në këtë intervistë, ajo ka treguar se sa e lidhur është me familjen, vendlindjen dhe angazhimet e saj në muzikë.
Por në mesin e shumë detaje nga jeta e saj, Dua Lipa ka treguar se edhe në praktikon tradita myslimane.

Sipas saj, kosovarët nuk e praktikojnë islamin, por kanë më shumë traditë myslimane.
“Janë tradita familjare. Edhe unë praktikoj të njëjtat tradita myslimane” ka thënë Dua./Indeksonline/

Por në mesin e shumë detaje nga jeta e saj, Dua Lipa ka treguar se edhe në praktikon tradita myslimane.
Sipas saj, kosovarët nuk e praktikojnë islamin, por kanë më shumë traditë myslimane.