Burdushi poston një video pas lirimit nga bu rgu: Tregon për kohën e kaluar aty

Gjykata Themelore në Prizren, departamenti i kri meve të rënda ndërroi masën e parabu rgimit, të cilën e kishte deri më tani Burdushi, në masën e detyrimit të paraqitjes në polici.

“Kështu, Hysri Peqani, duhet që një herë në javë të paraqitet në po lici, në stacionin policor ‘Alfa’ në Prizren. Me datë 25.02.2019, Burdushi kishte tentuar të vetëv ritej, duke kërkuar pikërisht përshpejtim procedurash nga gjyqësori, si dhe njërën nga masat, detyrim paraqitje apo ar rest shtëpiak”.

E pas lirimit Burdushi iu është drejtuar miqve të tij me një video nga shtëpia e tij.