Home / LAJME / Nuk mund ta besoni, Edhe këtë gjë e bëri polici Vesel Veseli

Nuk mund ta besoni, Edhe këtë gjë e bëri polici Vesel Veseli

Në Televizionin 7, avokati Gazmend Halilaj, ka rrëfyer se si e ka kontaktuar për herë të parë vajza nga Drenasi, e cila nga 16 vjet ishte shfrytëzuar nga profesori, e më pas edhe një polic i komunës së Drenasit.

Halilaj thotë se mënyra se si e ka rrëfyer historinë e saj vajza, tregon se nuk ka gënjyer dhe avokati beson se ajo është shfrytëzuar seksualisht nga profesori dhe polici, që kur i ka kërkuar vajza ndihmë, ai e ka kthyer në skllave fansi.

“Duke i përdorur kamerat e policisë, lidhjet me policë të tjerë, prokurorë e gjykatës, ka arritur ta bind se nëse nuk i bindet atij do t’i ndodhë diçka më e keqe”, ka thënë avokati.

LAJME  Para pak ditësh lindi djalë, nuk do t’iu besoni syve çfarë po bën sot vajza e Shyhretes

“Për mu gjithçka është e vërtetë. Ajo ka thënë gjithçka që ndërlidhet se është e vërtetë”, ka shtuar ai.

Ai thotë se të gjitha detajet që i ka shpjeguar vajza, kanë qenë të ndërlidhura dhe pasi i ka analizuar, i ka besuar rrëfimit të saj.

Halilaj i ka thënë t’ia gjejë një zgjedhje që të mos riviktimizohet.

Po ashtu, Halilaj ka folur për faktin se policit Vesel Veseli, të cilin vajza e ka akuzuar se e ka shfrytëzuar seksualisht,

“Ai e ka zhdukur telefonin, duke e ditur se mund t’i dalë edhe diçka tjetër”, ka thënë avokati.

Check Also

Qëndroi pa ngrënë tetë ditë rresht, vjen rrëfimi rrënqethës i minatorit të Trepҫës

Një minator i Trepҫës ka bërë një rrëfim mjaftë rrënqethës për ngjarjen që ka përjetuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *