Home / اطباق رئيسية / Ndihmo nëse ki pak ndjenja “Shpërndaje” edhe tjerët të ndihmojnë (Video)

Ndihmo nëse ki pak ndjenja “Shpërndaje” edhe tjerët të ndihmojnë (Video)

Kemi parë keq, po më keq se kaq nuk kemi parë kurrë. Të Nderuar Miq, kjo është historia e trishtë e familjes Çera
Trishtim i madh! Le të bëhemi bashkë!
😪😪😪

Ju lutem shpërndajeni postimin!
Kontakt : +355688089999

Për të gjithë ato që duan të dhurojnë :
Link i dhurimit Paypal ose Credit Card : https://ffn.al/en/donate-2/

LAJME  كيفية وأسلوب عمل البيتي فور المحشي

Link i dhurimit GOFUNDME : https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal

FUNDJAVE NDRYSHE
NR I LLOGARISE – MONEDHA – IBAN

0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027

0021184027 – EUR – AL61202110130000000021184027

0031184027 – USD – AL46202110130000000031184027

SWIFT CODE – SGSBALTX

EMRI I BANKES – RAIFFEISEN BANK SHA

“Bamirësia nuk të varfëron”
#fundjavendryshe

Check Also

Bamirësia nuk të varfëron! Prandaj “Shpërndajeni” gjithë të ndihmojmë (Video)

Ina, vogëlushja katër vjeçare dhe Sueli, vëllai i saj, me dy prindërit e sëmurë jetojnë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *