Home / اطباق رئيسية / Befason Halil Kastrati me këtë deklaratë: Na është ndalur makina para këmbeve, na ka marr me “zorë edhe na ka dërgua ne ..

Befason Halil Kastrati me këtë deklaratë: Na është ndalur makina para këmbeve, na ka marr me “zorë edhe na ka dërgua ne ..

Halil Kastrati, i cili njihet si humanisti më i madh në trojet shqiptare, tregon për fëmijërinë e tij, momentet jo të mira të jetës së tij si dhe arsyen që e shtyu të merret me humanizëm, por edhe sukseset e deritanishme.

“Në Tetovë na është ndalur makina dhe një bamirës na ka marrë me zor edhe na ka dërguar në një dyqan të këpucëve. Na ka thënë se po u blej sepse ju ecni shumë, dhe po dua që kur ju të ecni të kem edhe unë shpërblime”, tregon Kastrati shikojeni videon duke shtypur hapesiren me posht.

LAJME  كيفية وأسلوب عمل ورق العنب باللحمة الضانى

Fëmijëria e tij nuk ishte aspak e lehtë, ishte rritur me rroba të harrnuara, mirëpo përkundër kësaj thotë se kishte kaluar një fëmijëri të lumtur.

Check Also

Ndihmo nëse ki pak ndjenja “Shpërndaje” edhe tjerët të ndihmojnë (Video)

Kemi parë keq, po më keq se kaq nuk kemi parë kurrë. Të Nderuar Miq, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *