Home / اطباق رئيسية / Bamirësia nuk të varfëron! Prandaj “Shpërndajeni” gjithë të ndihmojmë (Video)

Bamirësia nuk të varfëron! Prandaj “Shpërndajeni” gjithë të ndihmojmë (Video)

Ina, vogëlushja katër vjeçare dhe Sueli, vëllai i saj, me dy prindërit e sëmurë jetojnë në mjerim të plotë.
Ajo çka duan është të flenë njëherë të ushqyer dhe në një strehë të ngrohtë, si në ëndrrat e tyre, si në përralla, si të tjerët, pa u dridhur nga i ftohti me barkun bosh.
Bashkë me pak dashuri dhe bujari, mund t’u bëjmë realitet ëndrrat e tyre të pafajshme.

🤝Bashkë mundemi t’u ndryshojmë jetën !

LAJME  كيفية وأسلوب عمل مكرونة جديدة وسهلة

Zoti i bekoftë të gjithë Shqiptarët.

Ju lutem shpërndajeni postimin!
Kontakt : +355688089999

Për të gjithë ato që duan të dhurojnë :
Link i dhurimit Paypal ose Credit Card : https://ffn.al/en/donate-2/

Link i dhurimit GOFUNDME : https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal

FUNDJAVE NDRYSHE
NR I LLOGARISE – MONEDHA – IBAN

0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027

0021184027 – EUR – AL61202110130000000021184027

0031184027 – USD – AL46202110130000000031184027

SWIFT CODE – SGSBALTX

EMRI I BANKES – RAIFFEISEN BANK SHA

“Bamirësia nuk të varfëron”

Check Also

Ndihmo nëse ki pak ndjenja “Shpërndaje” edhe tjerët të ndihmojnë (Video)

Kemi parë keq, po më keq se kaq nuk kemi parë kurrë. Të Nderuar Miq, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *